Bilverkstad Stockholm

Utvändig och Invändig biltvätt

Utvändig & invändig biltvätt i Stockholm

Låt oss vårda din bil ordentligt med en utvändig och invändig biltvätt i Stockholm. Vi tvättar endast för hand för att garantera en så kvalitativ, noggrann och skonsam <strong>biltvätt</strong> som möjligt. Vid en handtvätt slipper du riskera alla mindre slitage och repor som en automatisk maskintvätt ofta medför. Med en handtvätt är det också lättare att komma åt små och svårt placerade utrymmen, vilket bidrar till att bilen onekligen blir mycket renare. Tvätten blir dessutom alltid anpassad för vad just din bil behöver.

Välj mellan en heltvätt eller bara invändig eller utvändig tvätt av bilen

Du kan välja att få en heltvätt där vi tvättar både insidan och utsidan av bilen. Du kan också välja mellan att bara få en invändig tvätt eller en utvändig handtvätt av bilen. Vad du än behöver så kommer resultatet bli en bil som mår bra och är skinande ren!
För priser på biltvätt i Stockholm, se prislistan.

I en utvändig biltvätt ingår:

  • Avfettning
  • Schamponering
  • Spolning av hjulhus
  • Fälgrengöring
  • Torkning
Vid en utvändig biltvätt avfettar, schamponerar och rengör vi alla delarna på din bil. En bil samlar dagligen på sig en mängd olika beläggningar från bl.a väder, olja och asfalt. Det är viktigt att få bort all smuts, eftersom dessa partiklar sliter och påfrestar bilen på olika sätt. När vi är säkra på att tvätten är väl genomförd, sköljer vi av för att sedan avsluta med en torkning. Detta för att undvika fläckar som kan uppstå vid självtorkning.

I en invändig biltvätt ingår:

  • Dammsugning av kupé och bagageutrymme
  • Rengöring av instrument panel
  • Dörrkarmar, dörrfack och paneler rengörs och torkas
  • Fönsterputs in- och utvändigt
  • Mattor dammsugs/tvättas
Vid en invändig biltvätt går vi igenom hela bilen med dammsugare, rengör paneler, tvättar gummimattor, putsar fönster, dörrkarmar och fack torkas ur, m.m. Vi använder tryckluft på svåråtkomliga ställen. Insidan är också viktigt att man tar hand om, eftersom det även där samlas partiklar som sliter på både textiler, plast och andra detaljer.

Förutom biltvätt i Stockholm kan vi även hjälpa dig med vaxning och kemtvätt av bilklädseln.

Biltvätt i Stockholm