Motortvätt

Motorn, bilens hjärta, är onekligen en av de viktigaste delarna att hålla rent ordentligt.

Eftersom motorn ofta sitter trångt till är det svårt att komma åt överallt och genomföra en ordentlig motortvätt. Dessutom är motorn, och delarna runt omkring den, väldigt känsliga för både vatten och diverse rengöringsmedel.
Motorn kräver därför en mycket precis tvätt & rengöring.

Vi hjälper dig med motortvätt i Stockholm

Vi har många års erfarenhet av motortvätt i Stockholm och hjälper dig gärna att rengöra den på djupet. Hos oss kan du vara säker på att din motor får en skonsam rengörning och tvätt utan att riskera att skada känsliga delar av den. Vi tar alltid hänsyn till de delar som är extra känsliga och ser till att skydda dem ordentligt under behandlingen.

När motorn har svalnat, rengör vi och tvättar motorrummet och avlägsnar smutspartiklar som samlas där. Vi använder oss enbart av metoder och rengöringsmedel som är skonsamma för din bil och motor. Det är viktigt att genomföra en motortvätt på din bil regelbundet eftersom smuts annars lätt tar sig in i motorn och med tiden kan skadar den. Smutspartiklarna sliter också mycket på luftfilter och andra delar runt omkring. Ett rent motorrum och en välmående motor är en förutsättning för att resten av din bil i övrigt skall fungera bra och hålla sig fräsch. Låt oss utföra en ordentlig motortvätt på din bil.

För pris på motortvätt i Stockholm, se vår prislista.