Lackförsegling

Lackförsegling skyddar lacken och gör bilen mer lättvättad!

Lacken skyddar bilen från rost och dessutom gör den bilen snygg om den är blank och fin. Lacken utsätts dagligen för påverkan från solen, trafiken, nederbörd, mekaniskt slitage m.m. som gör att ytan mattas och smutsen lättare får fäste. Detta ökar risken för rostangrepp och ger bilen ett tråkigt utseende. För att förhindra detta bör man regelbundet vaxa bilen eller lägga på ett lackskydd som skyddar lacken under lång tid.

Har du en ny bil eller en bil med bra lack är lackförsegling ett av de mest beprövade skydd du kan få, som dessutom gör bilen mer lätt-tvättad. En lackförsegling skyddar lacken under många år, vilket innebär att bilen inte behöver poleras eller vaxas, samtidigt som den har ett bra skydd. En behandlad lack har högre motståndskraft mot yttre påverkan. Får du salt eller tjärstänk på bilen kan den avfettas utan risk att behandlingen försvinner.

Har du en lite äldre bil där lacken börjar bli matt och trist så polerar vi bilen först och gör rent lacken.

Vad kostar lackförsegling i Stockholm?

Du kan se våra olika priser för lackförsegling och andra bilrekond tjänster här.