Tonade rutor — Solfilm

Solfilm till bilen har många fördelar.

På Söderorts Bilvård söder om Stockholm hjälper vi dig att välja ut en sol- & fönsterfilm som passar just din bil. Med solfilm får du både ett effektivt insynsskydd och en komfortablare bilfärd med mindre bländande ljus och färre störande solreflexer.

Förutom att du får bort mycket reflexer och störande ljus dämpas även direktvärmen från solen. Därmed får du en svalare bil och den skadliga UV strålningen reduceras också kraftigt. 99% av de skadliga strålarna reflekteras bort med solfilm monterat på bilen. Detta bidrar även till att interiören i bilen behåller sina färger längre eftersom solfilmen även i viss mån förhindrar bleking av färgerna.

Solfilmen finns i olika färgtoner och med olika mycket ljusinsläpp. Det ger också glaset ett visst splitterskydd vid en eventuell krock och förbättrar på så sätt personsäkerheten. Många av våra kunder ser det också som en ytterligare fördel att bilen blir personligare och mer attraktiv.

Vill du veta mer om vår solfilm och vad det kostar kontaktar du oss för ett prisförslag. Du kan använda kontaktformuläret här på sidan om du vill, slå en signal eller så kommer du helt enkelt förbi oss. Hitta hit…

Vi ser fram emot att hjälpa dig till en trevligare bilfärd.