Utvändig och invändig Bilrekond

Genom att göra en rekond på din bil förlänger du livslängden och förhöjer känslan av att köra den. En bilrekond innefattar många små moment som i slutändan bidrar till att din bil i helhet får sig ett riktigt lyft. Du väljer själv om du vill göra en helrekond eller enbart invändig/utvändig rekond.

På vår anläggning i södra Stockholm hjälper vi dig med både utvändig och invändig bilrekond.

Vid utvändig rekond ingår bl.a avfettning och rengöring för att få bort smuts och beläggningar från väder, grus, vägsalt m.m. Vi spolar även dina hjulhus rena.
Detta sker alltid för hand då vi vill garantera en skonsam och noggrann tvätt. När bilen är ren maskinpolerar vi den och lägger på ett vaxlager. Detta gör att smutsen som din bil utsätts för dagligen har svårare att fästa, som på längre sikt medföra slitage.

Vi invändig rekond ingår bl.a dammsugning av kupé och bagageutrymme, tvätt av mattor, rengöring av dörrkarmar, klädsel och fack. Även på insidan samlas mycket smuts som sliter på interiören i längden. Efter insidan av bilens alla skrymslen och vrår är väl rengjorda, impregnerar vi plast och klädsel för längre hållbarhet. Vi utför även en Motortvätt på din bil. I motorutrymmet samlas också mycket obehöriga partiklar. Därför rengör vi omsorgsfullt och avlägsnar den smuts som annars kan ta sig in i motorn. Fönsterna putsas och får ett skyddande lager som gör att regnvatten lättare glider av och ger dig en bättre sikt

Att regelbundet göra en rekond på din bil skänker både dig och din bil mycket glädje, men framför allt behåller du värdet på din bil mycket längre! Prisinformation.

En utvändig rekond innefattar:

Avfettning
Schamponering
Fälgrengöring
Spolning av hjulhus
Rengöring av dörrkarmar
Utvändig Fönsterputs
Torkning
Maskinell polering och vaxning av karossen
En helrekond innefattar ovanstående samt:

Motortvätt
Dammsugning av kupé och bagageutrymme
Tvätt av mattor
Putsning av glasrutor invändigt
Rengöring av paneler, dörrsidor m.m.
Kemisk sätestvätt